Ορκίστηκαν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης

Petite Perle 300×250

Ενώπιον της Διοικήτριας και των δύο Υποδιοικητών της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, παρουσία του οικογενειακού περιβάλλοντος και στενών τους φίλων, ορκίστηκαν σήμερα στις 11 το πρωί οι νέοι Διοικητές των νοσοκομείων της Κρήτης, καθώς και οι Αναπληρωτές Διοικητές του Γ.Ν.Η. Βενιζέλειο και Γ.Ν. Ιεράπετρας, οι οποίοι από αύριο θα αναλάβουν και επίσημα τα καθήκοντα τους. 

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης αφού ευχήθηκε καλή θητεία στους νέους συνεργάτες της, δεσμεύθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στην Κρήτη και τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τις απερχόμενες διοικήσεις για την μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία τους και το παραγόμενο έργο τους.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η έκδοση του ΦΕΚ προκειμένου να πραγματοποιηθεί και ορκωμοσία –ανάληψη καθηκόντων των Αναπληρωτών Διοικητών του ΠΑΓΝΗ, κ. Στέλιου Κτενιαδάκη, του Γ.Ν. Χανίων, κ. Εμμανουήλ Μπολώτη, του Γ.Ν-Κ.Υ. Σητείας κας Μαρίας Δαρατσιανού και του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης κας Ειρήνης Βασιλικής Χατζέα.

Η πρώτη επίσημη κοινή σύσκεψη της Διοίκησης 7ης ΥΠΕ Κρήτης με τις Διοικήσεις των νοσοκομείων, κατά την οποία θα συζητηθούν συγκεκριμένα θέματα που αφορούν στη λειτουργία των μονάδων, ορίστηκε ότι θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 24.01.2020.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ