Στις 23 Φεβρουαρίου το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Το 7ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο Δήμο Μαλεβιζίου που φέτος φέρει τον τίτλο «Ψάχνοντας τον …μπούσουλα» προετοιμάζεται εντατικά από τις «Μέλισσες», που είχαν καταφέρει πέρυσι να κερδίσουν το 6ο Κυνήγι.

Στις 23 Φεβρουαρίου, με αφετηρία το δημαρχείο Μαλεβιζίου, ενήλικες, παιδιά αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν σε αυτό το βιωματικό παιγνίδι γνώσης και χαράς, που καλύπτει κάθε γωνιά του Δήμου.

Μάλιστα οι διοργανωτές του καλούν Πολιτιστικούς Συλλόγους και αθλητικά σωματεία του Μαλεβιζίου να μην λείψουν από το 7ο Κυνήγι που στόχο έχει όχι μόνο τη διασκέδαση των συμμετεχόντων αλλά και την καλύτερη γνωριμία με τους οικισμούς του Δήμου, την ιστορία τους αλλά και τις σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν αναδείξει.

Όπως περιέγραψε στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» η κ Βάσω Απλαδά, από την ομάδα των περσινών νικητών και φετινών διοργανωτών, το  παιγνίδι έχει και φέτος δύο φάσεις. Στην μία καλούνται οι ομάδες να λύσουν διαδικτυακά γρίφους που καλύπτουν όλη την έκταση του Μαλεβιζίου και στην άλλη να μεταβούν επί τόπου, σε συγκεκριμένα σημεία, σε κοντινές βέβαια αποστάσεις, και να εντοπίσουν εκεί τις κρυμμένες απαντήσεις των γρίφων.

Και φέτος του Κυνηγιού θα προηγηθεί ένα ξεχωριστό πάρτυ για τις ομάδες, στις 21 Φεβρουαρίου. Εκεί θα δοθούν και κάποιοι πρώτοι γρίφοι στη διάρκεια παιγνιδιών που θα γίνουν με τους νικητές τους να πριμοδοτούνται με μπόνους βοήθειας κατά τη διεξαγωγή του 7ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού.

Να σημειώσουμε πως το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Από την περσινή διοργάνωση

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ