Έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Κρουσώνα

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο καφενείο-μεζεδοπωλείο  «Μεταξύ μας» έκοψε την πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Κρουσώνα παρουσία της πλειοψηφίας των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή, υπήρχε καλή διάθεση, κέφι και το γλυκό έδεσε με την άψογη εξυπηρέτηση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Μηνά Σακούτη.

Την πίτα έκοψε η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου Μαρία Αντωνογιαννάκη που ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

 Το φλουρί έπεσε στο κομμάτι του εμπορικού συλλόγου και μετά από κλήρωση τυχερή αναδείχτηκε η Μαρία Γιανναδάκη που κέρδισε ένα δώρο που πρόσφερε το μέλος Ηρακλής Πυργιανάκης.

Δίπλα στο  τζάκι η όμορφη παρέα μεταξύ τυριού και αχλαδιού συζήτησε και θέματα που αφορούν τους επαγγελματίες του χωριού και σύντομα θα αναληφθούν πρωτοβουλίες από το Δ.Σ. και σε συνεργασία με το Δήμο Μαλεβιζίου.

Να αναφέρουμε ότι στο Δ.Σ. συμμετέχουν εκτός της πρόεδρο οι Πυργιανάκης Ηρακλής, Καπετανάκης Μιχάλης, Τζωράγλος Γιώργος, Κατσουλάκη Ειρήνη, Σαββάκη Έλενα και Σακούτης Μηνάς.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...