Ο Κρουσώνας τίμησε τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

Με λαμπρότητα σήμερα ο Κρουσώνας τίμησε τον προστάτη του Άγιο Χαράλαμπο.

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το πρωί από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ.κ Πρόδρομο ενώ πλήθος κόσμου κατέκλεισε τον ιστορικό δίκλιτο ναό που είναι αφιερωμένος στη χάρη του Αγίου Χαραλάμπου.

Μεταξύ άλλων στη Θεία Λειτουργία παρέστη το πρωί ο εορτάζοντας σήμερα βουλευτής του Συριζα και καταγόμενος από τον Κρουσώνα Χάρης Μαμουλάκης,ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλεας Μποκέας. Επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Γρηγόρης Φασουλάκης και ο εορτάζοντας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης. Ακόμα ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μπαλτζάκης και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κρουσώνα Φώτης Τρυπιδάκης.

Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία ευλογήθηκαν οι άρτοι στην αυλή του ναού και ακολούθησε λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου στους δρόμους του οικισμού. Στο τέλος της γιορτής προσφέρθηκε κέρασμα στο κέντρο Γαλήνη όπου τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου με επικεφαλής το Γιώργο Φασουλάκη περιποιήθηκαν όλους τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους τη μεγάλη γιορτή για τον Κρουσώνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ