Διήμερο εκδηλώσεων στην Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο  θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σχετικές με το εορταστικό στοιχείο της Αποκριάς. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

·        Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 10.30: Ομιλία στο αμφιθέατρο της Δημοτική Πινακοθήκη με θέμα: «Τα μορφολογικά στοιχεία της μάσκας-ιστορική αναδρομή ανά τους αιώνες»

·        Ώρα 11.00:  Ανοικτό εργαστήριο κατασκευής μάσκας για ενήλικες με θέμα: «Μάσκα, ο Άλλος μου εαυτός».

Η ομιλία και το εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν από την επιμελήτρια-εικαστικό της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου κ. Χρύσα Βαθιανάκη και παρέχονται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους.

·        Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11.00: Αφιέρωμα στη «Σιβιανή Μάσκα». Παρουσίαση της κατασκευής της από τον δημιουργό της κ. Οδυσσέα Μεσσαριτάκη.

·        Ώρα 11.30:  Δρώμενο με τραγούδια σκωπτικού περιεχομένου με τους:Φραγκιαδάκη Αντώνη, λαούτο-φωνή, Σοφία Αλατζά –φωνή – Εύα Καπελλάκη – αφήγηση.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην περιοδική έκθεση  «Generations 1960-2019» καθώς και ελεύθερη συμμετοχή στην εικαστική δράση «Γίναμε κομμάτια» της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών.


Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...