Διήμερο εκδηλώσεων στην Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου στην Τύλισο  θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σχετικές με το εορταστικό στοιχείο της Αποκριάς. 

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

·        Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 10.30: Ομιλία στο αμφιθέατρο της Δημοτική Πινακοθήκη με θέμα: «Τα μορφολογικά στοιχεία της μάσκας-ιστορική αναδρομή ανά τους αιώνες»

·        Ώρα 11.00:  Ανοικτό εργαστήριο κατασκευής μάσκας για ενήλικες με θέμα: «Μάσκα, ο Άλλος μου εαυτός».

Η ομιλία και το εργαστήριο θα πραγματοποιηθούν από την επιμελήτρια-εικαστικό της Δημοτικής Πινακοθήκης Μαλεβιζίου κ. Χρύσα Βαθιανάκη και παρέχονται δωρεάν για τους ενδιαφερόμενους.

·        Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11.00: Αφιέρωμα στη «Σιβιανή Μάσκα». Παρουσίαση της κατασκευής της από τον δημιουργό της κ. Οδυσσέα Μεσσαριτάκη.

·        Ώρα 11.30:  Δρώμενο με τραγούδια σκωπτικού περιεχομένου με τους:Φραγκιαδάκη Αντώνη, λαούτο-φωνή, Σοφία Αλατζά –φωνή – Εύα Καπελλάκη – αφήγηση.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στην περιοδική έκθεση  «Generations 1960-2019» καθώς και ελεύθερη συμμετοχή στην εικαστική δράση «Γίναμε κομμάτια» της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ