Την Τετάρτη η εκδήλωση για την Ενδοοικογενειακή Βία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου

Petite Perle 300×250

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, περί του κοινωνικού φαινομένου της Ενδοοικογενειακής Βίας, ανακοινώνει ότι η αναβληθείσα εκδήλωση της 19ης Φεβρουαρίου (η 9 η κατά σειρά) με θέμα «Σημεία Ενδοοικογενειακής Βίας και Κακοποιητικές Πρακτικές ~ Διαχείριση – Προστασία – Αντιμετώπιση» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου (Ελευθερίας 49 – Νέο κτίριο).

Ομιλητές: ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΝΙΩΣΗ Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου – Γραφείο Ανηλίκων, Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου

ΔΗΜΗΣΡΑ ΖΕΡΒΑ Αστυνόμος Β΄- Προϊσταμένη Γραφείου Ανηλίκων, Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου

ΔΗΜΗΣΡΑ ΛΙΑΠΗ Ανθυπαστυνόμος – Α' Αστυνομικό Τμήμα, Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου

ΚΩΝ΢ΣΑΝΣΙΝΑ ΛΟΤΛΑΚΑΚΗ Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Επιμελήτρια Β' – Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, Βενιζέλειο Γ.Ν.Η.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ΢ ΛΙΛΙΣ΢Η΢ Ιατροδικαστής, Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος

Την εκδήλωση συντονίζει ο Κοινωνικός Λειτουργός – Συνεργάτης της Ι.Α.Κ. κ. Γεώργιος ΢αριδάκης Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα της, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες που μετέχουν με εκπροσώπους ομιλητές στην συζήτηση και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου.

Συμμετοχή όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής του Γαζίου.

Χορηγός επικοινωνίας «ΟΜΙΛΟΣ ΚΡΗΤΗ ΤV».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ