Άνοια-Alzheimer-φροντίδα ασθενών το θέμα σεμιναρίου για τους εργαζόμενους του ΔΟΚΑΠΠΑΜ

Τελευταία Ενημέρωση:

Σεμινάριο κατάρτισης των εργαζομένων του ΔΟΚΑΠΠΑΜ στο Δήμο Μαλεβιζίου, πραγματοποιείται σήμερα 11:00π.μ. έως 3:00μ.μ στο χώρο του ΚΗΦΗ Γαζίου.

Οι θεματικές του σεμιναρίου έχουν ως εξής: «Εκτίμηση επιβάρυνσης των φροντιστών ασθενών με άνοια με την χρήση της κλίμακας, Zarit Burden Interview» και «Προστασία και ενίσχυση της αξιοπρέπειας στη φροντίδα ασθενών με άνοια» με εισηγήτρια -εκπαιδεύτρια την Δρ. Ελίζα Ιατράκη, Ψυχολόγος-Κοινωνικός λειτουργός, PhD, ΜPH στη Δημόσια Υγεία-Παν/μιο Κρήτης και μέλος στην Κεντρική Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Χερσονήσου καθώς και στην Επιστημονική Επιτροπή Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Η εκπαιδευτική δράση στηρίζεται και από την Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και απευθύνεται στους επαγγελματίες των δομών Βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ, Κέντρο Kοινότητας του ΔΟΚΑΠΠΑΜ.

Στο σεμινάριο θα παρευρεθεί και η πρόεδρος της Εταιρείας Νόσου Alzheimer & Υγιούς Γήρανσης Ηρακλείου Κρήτης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» κ Κορτσιδάκη, η οποία θα ενημερώσει για τις δράσεις τις εταιρίας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...