Τίμησε την ημέρα της γυναίκας η Δίκτυννα στην Τύλισο

Petite Perle 300×250

Ο Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου η Δίκτυννα τίμησε την ημέρα της γυναίκας σε μία λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Καφέ της Νοσταλγίας της Βάσως Μαματζάκη.

Συνάμα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με την Αλεξία Ανδρουλάκη να είναι η τυχερή που βρήκε το φλουρί και πήρε μία εικόνα της Παναγίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Περυσινάκης, ενώ ο πατήρ-Γεώργιος Μαλλιωτάκης ευλόγησε την πίτα και μίλησε για το ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία .

Ο Σύλλογος Δίκτυννα λειτουργεί από το 2005 και δραστηριοποιείτε σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία γενικότερα της Τυλίσου. Η πρόεδρος Ελένη Στεφανάκη-Παπάζογλου και το διοικητικό συμβούλιο οργάνωσαν αυτή τη βραδιά με επιτυχία καθώς υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση από τις γυναίκες του χωριού που έδειξαν έμπρακτα ότι στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου.

Το Δ.Σ. της Δίκτυννα ευχαριστεί με ανακοίνωση του όλες τις γυναίκες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς και όλους τους χορηγούς και ειδικότερα τα Παραδοσιακά Τυροκομικά Προϊόντα Ξυλούρης Μιχάλης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυλίσου και την καφετέρια Metaxy Mas του Μηνά Σακούτη στον Κρουσώνα.

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί και τη Βάσω  Μαματζάκη για τη ζεστή φιλοξενία και την άριστη εξυπηρέτηση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ