Τελευταία Ενημέρωση:

Στις 12:00 ο πρόεδρος του χωριού Χαράλαμπος Παντερής μίλησε στο μεγάφωνο για την σημαντική αυτή ημέρα και έβαλε το εμβατήριο να ακούγεται σε όλο το χωριό, όσο έκανε και την κατάθεση στεφάνου στο ηρώο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Στο μήνυμά του ανάφερε: “Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ελλάδα μας, αλλά και για την εκκλησία μας. Συμπληρώνονται 199 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης, που μας οδήγησε στην ελευθερία, ενώ η εκκλησία μας ζει την πιο ελπιδοφόρα της εορτή, αυτή της χαρμόσυνης είδησης, για την γέννηση του Χριστού.

Πιο επίκαιρες από ποτέ αυτές οι δυο γιορτές, αφού σαν Έλληνες οφείλουμε να επιδείξουμε το ίδιο πάθος και αγώνα για ελευθερία #μένοντας_σπίτι και σαν Χριστιανοί να πιστέψουμε στην ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε την ευχάριστη είδηση για την ολοκληρωτική αντιμετώπιση αυτού του ιού, που βασανίζει παγκοσμίως την ανθρωπότητα.

Σίγουρα μετά από αυτήν την δύσκολη δοκιμασία θα βγούμε πιο δυνατοί, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής συνείδησης και ενισχυμένη πίστη στην ανθρώπινη αξία.

Χρόνια Πολλά σε όλους!”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...