Ποδόσφαιρο: Αυτή είναι η ομάδα με τους μεγαλύτερους μισθούς

Φαίνεται πως ούτε το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα οι μισθοί που δίνονται κατάφεραν να ξεφύγουν από τον κορονοϊό, αφού ακόμη και η ομάδα που θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη ανακοίνωσε πως θα αρχίσει περικοπές.

Συγκεκριμένα, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε μετά από έκτακτο συμβούλιο πως ξεκινά διαδικασίες περικοπών στους μισθούς. Η ομάδα προχωρά σε περικοπές τόσο προς τους επαγγελματίες αθλητές της όσο και προς το υπαλληλικό προσωπικό του συλλόγου εξαιτίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Καταλωνίας, Mundo deportivo, η Μπαρτσελόνα είναι ο σύλλογος που πληρώνει περισσότερα σε μισθούς στον κόσμο. Με βάση μελέτη της «Sports Intelligence», η ομάδα της Καταλωνίας πληρώνει κατά μέσο όσο 11,475 εκατ. ευρώ.

Οι ομάδες με τους υψηλότερους μισθούς:

Μετά τη Μπαρτσελόνα ακολουθούν η Ρεάλ Μαδρίτης (10,422) και η Γιουβέντους (9,4). Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώνεται αποκλειστικά από τις ομάδες του ΝΒΑ, ενώ εάν σημειωθούν μόνο οι ομάδες ποδοσφαίρου, στη λίστα βρίσκονται Παρί ΣΖ (8,06), Μάντσεστερ Σίτι (7,88), Μπάγερν (7,32), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6, 91), Ατλέτικο (6.35), Λίβερπουλ (6.2) και Άρσεναλ (5.39)…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ