Καλά νέα! Αρνητικά όλα τα τεστ στα μέλη της οικογένειας του ιερέα – Θα ξαναγίνει τεστ και στον ίδιο

Τελευταία Ενημέρωση:

Αρνητικά είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα τεστ για τον ιό Covid-19 που έγιναν στους στενούς συγγενείς του 58χρονου ιερέα, ο οποίος όπως έγινε χθες γνωστό, είναι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο Ρέθυμνο.

Οι εξετάσεις έγιναν στο πλαίσιο της διερεύνησης των επαφών του ιερέα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι θα γίνει εκ νέου τεστ για τον ιό και στον ίδιο τον κληρικό, αφού για δύο μέρες παραμένει απύρετος νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.


Παράλληλα, από το δήμο Αμαρίου έγινε ενημέρωση προς όλους τους κατοίκους του χωριού στο οποίο διαμένει ο ιερέας, ώστε να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή. Παράλληλα, έχει δοθεί εντολή να γίνει άμεσα απολύμανση όλων των δημόσιων χώρων του χωριού.

Σε ό,τι αφορά το χωριό όπου ο 58χρονος κληρικός είναι εφημέριος, διαπιστώθηκε από την έρευνα που έγινε πως είχε να πάει από τις 6 Μαρτίου, λόγω των μέτρων που είχαν επιβληθεί.

Σε ό,τι αφορά την ιχνηλάτηση, γίνεται επαφή με όλους όσοι πιθανόν να είχαν έρθει σε επαφή με τον ιερέα, αλλά και μέλη της οικογένειας του, προκειμένου να διαπιστωθεί πως ο άνθρωπος κόλλησε τον covid-19.

 goodnet.gr 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...