Κορωνοϊός: Πέθαναν δύο Κρήτες ομογενείς – Μια χοροεσπερίδα η αρχή του κακού

Τελευταία Ενημέρωση:

Μετά τον 59χρονο Ανδρέα Κουτσουδάκη με καταγωγή από την Κρήτη, που ήταν ο πρώτος ομογενής νεκρός από τον ιό του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη και δεύτερος νεκρός ομογενής κατεγράφη στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ.  Το δεύτερο θύμα κατάγεται επίσης από την Κρήτη και είναι ο 70χρονος Στέλιος Βολικάκης.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο, όπως και πολλοί άλλο ομογενείς, κόλλησαν τον ιό σε κρητικό χορό στο Στέιτεν Άιλαντ. Ήδη πολλοί εξ’ αυτών έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ άλλοι δύο Κρητικοί βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Στέιτεν Άιλαντ.

Η χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Μαρτίου στο Στέιτεν Άιλαντ ήταν η αρχή του κακού, αφού από κορωνοϊό έχουν προσβληθεί αρκετοί Κρήτες ομογενείς.

«Κάποιος οργανοπαίκτης είχε τον κορωνοϊό και απ’ όσο γνωρίζω κόλλησαν πολλοί», σημείωσε και συμπλήρωσε πως «τουλάχιστον τέσσερις είναι στο νοσοκομείο», επισημαίνει ο πρώην πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών Μανώλης Βεληβασάκης

Σύμφωνα με τον κ. Βεληβασάκη πρόκειται για Κρητικό καλλιτέχνη, ο οποίος είχε επισκεφθεί και τη Βοστώνη πριν βρεθεί στο Στέιτεν Άιλαντ.

Με πληροφορίες από creta24.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...