Κορωνοϊός – Λήμνος: Έφυγε από τη ζωή 55χρονη με σύμπτωμα έντονης δύσπνοιας – Εστάλη τεστ για έλεγχο

Τελευταία Ενημέρωση:

Κορωνοϊός: Η άτυχη γυναίκα είχε επιβαρυμενη υγεία, που επιδεινώθηκε τη Δευτέρα και το βράδυ, κατέληξε – Εστάλη τεστ για έλεγχο λόγω της δύσπνοιας

Μια 55χρονη από την Ατσική της Λήμνου κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο της Λήμνου, στο οποίο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το ΕΚΑΒ της (απογευματινές ώρες) με έντονη δύσπνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport.gr, η 55χρονη, με επιβαρυμένη υγεία, τις τελευταίες μέρες παρουσίαζε δύσπνοια, το τελευταίο δε 24ωρο η κατάσταση επιδεινώθηκε. Έτσι, οικείο της πρόσωπο, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, που παρά τις προσπάθειες του νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε.

Μάλιστα, επειδή η άτυχη γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας, στάλθηκε δείγμα για περαιτέρω εξέταση, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...