Σ.Τσιόδρας: ” Αν αφήναμε τον ιό θα μας διέλυε”

Τελευταία Ενημέρωση:

169 τα νέα κρούσματα μαζί με τη Ριτσώνα και το “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Οπως ενημέρωσε ο κ. Τσιόδρας, 27 είναι τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, στο γενικό πληθυσμό 23 επιπλέον στη δομή φιλοξενίας στην Ριτσώνα, ενώ λίγο αργότερα ο κ. Χαρδαλιάς ενημέρωσε ότι 119 είναι τα επιβεβαιωμένα στο πλοίο “Ελευθέριος Βενιζέλος” . Συνολικά τα κρούσματα ξεπερνούν τα 1.514, με βάση αυτά τα δεδομένα.

Ειδικά για τη Ριτσώνα όπως είπε ο κ Χαρδαλιάς από τους 23 που βρέθηκαν θετικοί κανείς δεν νοσεί, ούτε φέρει συμπτώματα,ενώ τα τεστ θα συνεχιστούν σε μια δομή που αριθμεί περισσότερους από 2000 φιλοξενούμενους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιόδρας 91 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι.

Εννέα έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Σήμερα 2 Απριλίου, έχουν καταγραφεί τρεις θάνατοι και συνολικά οι νεκροί στη χώρα μας είναι 53.

«Αν αφήναμε τον ιό να «τρέξει» στην κυριολεξία θα μας διέλυε. Γι΄αυτό παίρνουμε τα μέτρα. Γιατί ακολουθούμε συγκεκριμένους κανόνες. Ας μην τους παραβιάσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσιόδρας για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Δίνοντας το συγκλονιστικό στοιχείο ότι “αν δεν είχαμε λάβει μέτρα θα είχαμε 2.265 νεκρούς”.

119 κρούσματα κορωνοϊού στο κρουαζερόπλοιο «Ελ. Βενιζέλος»

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επιπλέον ότι από το κρουαζερόπλοιο «Ελ. Βενιζέλος» που βρίσκεται αγκυροβολημένο αρόδου στον Πειραιά, βρέθηκαν 119 θετικά κρούσματα και δύο ακατάλληλα δείγματα. Τα συνολικά αποτελέσματα, όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, είναι 119 θετικά, 259 αρνητικά, 2 ακατάλληλα, τα οποία και θα επανεξεταστούν. Για το κρουαζιερόπλοιο αποφασίστηκε ελλιμενισμός του πλοίου σε ειδική προβλήτα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...