«Stay Creative» Μένουμε σπίτι… μένουμε δημιουργικοί στο πλαίσιο του προγράμματος MOVERE

Το ΚΕΣΑΝ – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου Κρήτης (Κ.Π. ΟΚΑΝΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος MOVERE, ένα πρόγραμμα για τα συναισθήματα που απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους και υλοποιείται σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Καινοτομίας Δήμου Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων «Ηράκλειο: Η Πόλη που Μαθαίνει» του Παγκοσμίου Δικτύου της UNESCO, προσκαλεί στη δράση «StayCreative» Μένουμε σπίτι… μένουμε δημιουργικοί.

Το ΚΕΣΑΝ στο πλαίσιο του προγράμματος MOVERE καλεί μικρούς και μεγάλους να στείλουν τις δικές τους «δημιουργίες» είτε σε μορφή video, κειμένου ή εικόνας, σε μία προσπάθεια να …παραμείνουμε δημιουργικοί «μένοντας σπίτι».

Αποστολή αρχείων στο: [email protected]

Σημείωση: Είναι σημαντικό να προστατεύονται τα παιδιά! Γι' αυτό είναι απαραίτητο, αν οι πρωταγωνιστές είναι παιδιά, με ένα «δημιουργικό» τρόπο για να καλύπτονται τα πρόσωπά τους! Η αποστολή αρχείου αποτελεί ένδειξη συγκατάθεσης για την ανώνυμη δημοσιοποίησή του στη σελίδα του «MOVERE: Ένα πρόγραμμα για τα συναισθήματα».

Ιστοσελίδα MOVERE: https://moverekesan.wordpress.com

Facebook MOVERE: https://www.facebook.com/movere.kesan

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ