Προσφορά προσωπίδων στην Περιφέρεια Κρήτης για τους υγειονομικούς

Τελευταία Ενημέρωση:

Διακόσιες προστατευτικές προσωπίδες για να διατεθούν σέ υγειονομικό προσωπικό παρέδωσε δωρεά στην Περιφέρεια Κρήτης η ιδιοκτήτρια εργαστηρίου “LASERWORKS” Στέλλα Μαυρεδάκη.

Οι προστατευτικές προσωπίδες παραδόθηκαν από την κα Μαυρεδάκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρο Βαμβακά, δηλώνοντας, πως οι προσωπίδες κατασκευάστηκαν από τα αποθέματα πρώτων υλών της εταιρείας και ότι «με πολύ χαρά προσφέρουμε ότι μπορούμε στην προσπάθεια της Περιφέρειας για να καλύψει τις υποδομές υγείας με υγειονομικό υλικό”.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς ευχαρίστησε θερμά την κα Μαυρεδάκη, διαβιβάζοντας και τις ευχαριστίες του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, για την δωρεά της που είναι ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη στους υγειονομικούς λειτουργούς κατά την τρέχουσα συγκυρία στην “μάχη” αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...