Αγριες Μέλισσες : Ένα βήμα πριν η Δρόσω προδώσει για 2η φορά την Ασημίνα

Petite Perle 300×250

Ο Μελέτης πιέζει τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη εκείνος όμως καθυστερεί, προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες» στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη (21/5), ο Κυπραίος περιμένει μια απάντηση από την Ελένη, η οποία δείχνει να διστάζει να δεχτεί.

Ο Λάμπρος θέλει να την αποτρέψει αλλά εκείνη αφήνει ελπίδες στον Κυπραίο. Ο Δούκας κάνει πρόταση συνεργασίας στον Τόλλια και θέλει να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται. Ο Τόλλιας είναι αναποφάσιστος, ξέροντας πως έχει αντίπαλο υποψήφιο τον Προκόπη. Θα δεχτεί τα λεφτά του Δούκα;

Ο Βασταρδής προσπαθεί να εξηγήσει στη Θεοδοσία ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και να την πείσει για τα αισθήματά του, εκείνη όμως είναι ανένδοτη.

Ο Μελέτης πιέζει τον Δημητράκη να παγιδεύσει τον Κλεομένη εκείνος όμως καθυστερεί, προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια. Ο Κλεομένης ανυποψίαστος αρχίζει ν' ανοίγεται στον νεαρό ζωγράφο. Η Ανέτ πλησιάζει τον Μελέτη για να δει αν έχει αληθινά αισθήματα για την Πηνελόπη, αλλά η συζήτηση δεν πάει όπως περίμενε.

 Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον Συνεταιρισμό, ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Λια με τη βοήθεια της Δέσπως, προσπαθώντας να τον στριμώξει. Η Ελένη ζητάει από τον Δούκα να αποσύρει τη μήνυση κι εκείνος δέχεται να το κάνει εφόσον η Ελένη δώσει τα χωράφια της

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (20/5)

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή.

Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ