Στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό της ΑΤΕ στη Λυγαριά ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ

Petite Perle 300×250

Δείτε τι αναφέρει ο Παραθεριστικός Οικοδομικός Συνεταιρισμός της Λυγαριάς για την επίσκεψη στην περιοχή των Γιάννη Μαρή και Γιώργου Πεδιωτη:

Φίλες και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου και του Οικισμού μας


Α) είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι χθες 29/5/2020 υποβλήθηκε προς ένταξη εκ μέρους του Δήμου Μαλεβιζίου, η μελέτη που αφορά στην ανάπλαση της πλατείας στο πρόγραμμα Αλιείας.
Εκ μέρους των Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου και του ΠΟΣΥΠΑΤΕ απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο κύριο Μ. Μποκέα τους συνεργάτες του Γ. Πετούση, Ε. Ζαχαριαδάκη, Α. Καμπάνη, Ν. Νηστικάκη.
Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα μελέτης του έργου κυρία Μ. Μπενετάκη Ε. Πετρουγάκη, Μ. Χαιρέτη.


Β) Σήμερα έπειτα από πρόσκληση μας, αφού τελειώσαμε τις αρδευτικές εργασίες στους κοινόχρηστους χώρους του Οικισμού μας, δεχτήκαμε την επίσκεψη του Προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ κυρίου Γ. Μαρή και του Αντιπροέδρου κυρίου Γ. Πεδιώτη.
Έπειτα από ξενάγηση τους σε αρκετούς χώρους του Οικισμού αναζητήσαμε πιθανές ενέργειες μας, για την αξιοποίηση τους σε χώρους αθλητικών εγκαταστάσεων. Ελπίζουμε στα πλαίσια της συνεργασίας μας σύντομα να προχωρήσουμε και στην υλοποίηση των προτεινόμενων έργων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ