Θρήνος για τον Γιώργο-«Παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα»

Petite Perle 300×250

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε ο 23χρονος Γιώργος Μ. από την Τρίπολη, που φοιτούσε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Όπως έγραψε το newshub.gr η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο 23χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή του Αγιοφάραγγου, κοντά στην Μονή Οδηγήτριας.

Το μοιραίο λάθος του ήταν η απόφαση του να πάει για μπάνιο, ενώ στο νησί έπνεαν ισχυροί νοτιάδες. Το λάθος αυτό φάνηκε τελικά πως ήταν το μοιραίο για το παλικάρι.
Συμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό, σκάφος της Υπηρεσίας προσέτρεξε – μετά την ενημέρωση των παρευρισκόμενων – για να σώσει το νέο. Όμως λόγω των ισχυρών ανέμων η προσέγγιση κατέστη δύσκολη, με τραγικές συνέπειες για τον 23χρονο.

Το κλιμάκιο κατάφερε να βγάλει τον 23χρονο από τη θάλασσα και ο νέος μεταφέρθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο Υγείας της περιοχές, την ώρα που οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν τις πρώτες βοήθειες…
Δυστυχώς λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του, σκορπώντας τη θλίψη στην πανεπιστημιακή Κοινότητα και ειδικά στη σχολή όπου φοιτούσε, αλλά και στη γενέτειρα του την Τρίπολη…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ