Ο εθελοντικός καθαρισμός στη Μονή στέφθηκε με επιτυχία !!!

Τελευταία Ενημέρωση:

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν  την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε το χωριό μας να απαλλαχθεί από τα σκουπίδια και τα ξερόχορτα που ήταν συσσωρευμένα στον επαρχιακό δρόμο προς το χωριό ,στους κεντρικούς  δρόμους  του χωριού ,στην παιδική χαρά , στον προαύλιο χώρο του σχολείου και στο κοιμητήριο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  ο αντιδήμαρχος Πράσινης Ανάπτυξης και Καθαριότητας  του Δήμου Μαλεβιζίου  Αλμπαντάκης Μιχάλης, ο εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος  Περυσινάκης Γρηγόρης και ο  πρόεδρος της  κοινότητας  Μονής  Γιάννης Πατραμάνης.

Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού αναφέρει σε ανακοίνωση του:

Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην νεοσύστατη Ομάδα Εθελοντών  του χωριού μας  η οποία συμμετείχε  με καλή  διάθεση και υπευθυνότητα στην  δράση  που είχε  σκοπό την αφύπνιση  όλων μας στην προστασία του περιβάλλοντος από κάθε επιβάρυνση .

Επίσης ευχαριστούμε την Κατερίνα Γραμματικάκη, την Μαρία  Κουβίδη και τον Μάνο Περάκη για τα κεράσματα που προσέφεραν  στους εθελοντές.

Η καθαριότητα και η φροντίδα του χωριού μας  είναι υπόθεση  όλων μας !!!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...