Ανοίγει τις πύλες του το ανακαινισμένο γυμναστήριο στον Κρουσώνα(φωτο)

Τελευταία Ενημέρωση:

Έτοιμο από κάθε άποψη είναι πλέον το γυμναστήριο που βρίσκεται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα να υποδεχτεί όσους επιθυμούν να γυμναστούν και να βελτιώσουν τη φυσική κατάσταση τους.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου έχει παραχωρήσει τη χρήση και λειτουργία του χώρου στην τοπική κοινωνία μέσω του αθλητικού σωματείου του ΠΑΟΚ που θα έχει την ευθύνη.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ:

Το ΔΣ του ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ και ο Πρόεδρος του, Μπουμακης Κώστας με χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει και επίσημα ,την έναρξη της λειτουργίας του ανακαινισμενου και υπερσύγχρονου γυμναστηρίου της ομάδας.

Ένας χώρος άθλησης που ανήκει πλέον στους δημότες του Κρουσώνα και σε όλο το Μαλεβίζι. Με πλήρη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού και μηχανικού εξοπλισμού.

Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν με όλες τις πιστοποιήσεις και τα πρότυπα υγιεινής κατά του COVID 19.Σας περιμένουμε όλους, ανεξαιρέτως ηλικίας γιατί άθληση σημαίνει ζωή και υγεία.

Για πληροφορίες, εγγραφές, ώρες λειτουργίας καλέστε :

Υπεύθυνη γραμματείας κα Σαλούστρου Ελευθερία 6988536497

Υπεύθυνος γυμναστηρίου κος Πανταζής Κωνσταντίνος 6949612851

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...