Πρόγραμμα σινεμά Τεχνόπολις για την εβδομάδα 9-15 Ιουλίου.

Petite Perle 300×250

Ο ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΜΑΥΡΟΔΟΝΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας το έχει επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο πρίγκιπας εξαπολύει τους στρατιώτες του για να εντοπίσουν τον ληστή. Ο Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Διαμαντιού.

Ακούγονται οι φωνές των: Ντίνου Σούτη, Αργύρη Παυλίδη, Χρήστου Θάνου, Γιώργου Ματαράγκα

Σκηνοθεσία: Ράμος Σιβέρτσεν

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

• Θερινό σινεμά: 20:45

• Αίθουσα 1: 19:00

ΦΥΓΑΜΕ (Μεταγλωττισμένο)

Είδος: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ – Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε» αποτελεί τη νέα ταινία των Disney/Pixar (Coco, Toy Story κ. α.). Η ταινία, συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Σε ένα σύγχρονο σύμπαν, ο Ίαν και ο Μπάρλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τον πατέρα τους πίσω για μια ημέρα χάρη σε ένα μαγικό ραβδί.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Βίνας Παπαδοπούλου, Χρήστου Θάνου

Σκηνοθεσία: Νταν Σκάνλον

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

• Θερινό σινεμά: 20:45

• Αίθουσα 5: 19:00

ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ

Είδος: ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ – Η Μάγκι (Ντακότα Τζόνσον) είναι η παραμελημένη προσωπική της βοηθός, η οποία έχει περιοριστεί στο να κάνει καθημερινά θελήματα, χωρίς όμως να έχει εγκαταλείψει το παιδικό της όνειρο, που είναι να γίνει μια μέρα η ίδια μουσική παραγωγός. Όταν ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας (ο ράπερ Ice Cube) παρουσιάζει στην Μάγκι μια εναλλακτική επιλογή που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρα της, η Μάγκι και η Γκρέις καταστρώνουν ένα σχέδιο που είναι πιθανό να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Πρωταγωνιστούν: Ντακότα Τζόνσον, Τρέισι Έλις Ρος, Κέλβιν Χάρισον Τζ., Ice Cube, Έντι Ίζαρντ

Σκηνοθεσία: Νίσα Γκανάτρα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ:

• Θερινό σινεμά: 22:45

• Αίθουσα 1: 21:00

CHINATOWN

Είδος: ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ – Ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει να διαλευκάνει μια φαινομενικά απλή υπόθεση μοιχείας για να βρεθεί μπλεγμένος σε έναν επικίνδυνο ιστό εξαπάτησης και διαφθοράς. Οι Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουεϊ και Τζον Χιούστον πρωταγωνιστούν σε αυτό το μοναδικό νεο-νουάρ από τη δεκαετία του '70, που ξεχώρισε χάρη στην εκπληκτική σκηνοθεσία του Ρόμαν Πολάνσκι και στο αριστοτεχνικά γραμμένο σενάριο του Ρόμπερτ Τάουνι.

Πρωταγωνιστούν: Τζακ Νίκολσον, Φέι Ντάναγουέι, Τζον Χιούστον

Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 22:30 στο θερινό σινεμά

ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ

Είδος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – Όταν ένας βαριεστημένος συντάκτης περιοδικού «αναγκάζεται» να γράψει ένα άρθρο για τον Fred Rogers, ξεπερνάει τον όποιο σκεπτικισμό του, μαθαίνει από την καλοσύνη των άλλων, αγαπάει και συγχωρεί στην πιο όμορφη γειτονιά της Αμερικής. O Tom Hanks υποδύεται τον Mr. Rogers στην ταινία Ένας Υπέροχος Γείτονας, μια ιστορία όπου η καλοσύνη νικά τον κυνισμό.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Χάνκς, Κρις Κούπερ, Μάθιου Ρις, Κριστίν Λάχτι

Σκηνοθεσία: Μάριαν Χέλερ

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:00 στην αίθουσα 5

Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2810 821 400 & 2810 823 813

www.texnopolis.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ