Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με Πρόεδρο ΚΙΝ.ΑΛ.

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά είχε το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιουλίου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος συζήτησε με την Πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. για θέματα της επικαιρότητας, σχετικά  κυρίως με την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας,  ενώ η κ. Γεννηματά τον ενημέρωσε και για τις επαφές που είχε νωρίτερα με τοπικούς φορείς.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με την κ. Γεννηματά όπου συζητήσαμε την κατάσταση η οποία επικρατεί τόσο στην Κρήτη, όσο και στην Ελλάδα, εν μέσω  της πρωτόγνωρης κρίσης που αντιμετωπίζουμε.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει επωμιστεί μεγάλο μέρος σε αυτήν την  προσπάθεια και για να επιτύχει, η θεσμική στήριξη των κομμάτων είναι απαραίτητη».

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν  επίσης ο Βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ.  καθώς και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...