Έκαναν λαμπίκο την Τύλισο – Με μεγάλη επιτυχία ο εθελοντικός καθαρισμός

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και ο ιδρώτας που έτρεχε από το μέτωπο δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν τον εθελοντικό καθαρισμό στην Τύλισο.

Η δράση όλων των φορέων της Τυλίσου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους του οικισμού και πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στους δρόμους του χωριού.

Εκτός από την επιχείρηση “σκούπα”, οι κάτοικοι, ανάμεσά τους ο Πρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Βασιλάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τυλίσου Γρηγόρης Περυσινάκης, έκοψαν τα ξερόχορτα, που ειδικά αυτήν την περίοδο με τη θερμοκρασία να “χτυπάει” κόκκινο, αποτελούν μεγάλο κίνδυνο.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυλίσου Νίκος Μαματζάκης αναφέρει: “Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες… Όλοι μαζί μπορούμε!”

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...