«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», από τον θίασο «Μορφές», με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Ηρακλείου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμίου μαζί με τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Καλαμίου και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διοργανώνουν τη Θεατρική Παράσταση «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», από τον θίασο «Μορφές». Η παράσταση θα λάβει χώρα στη πλατεία της Σιδωνίας (Ψαρή Φοράδα) την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 21:00.

Η συγγραφική πένα των Ρέππα – Παπαθανασίου και η σκηνοθετική μαεστρία της Γιάννας Κεφάλα και του Σίμου Χριστοδούλου, στο ευφυέστατο αυτό θεατρικό έργο ισορροπούν τη συγκίνηση με το σπαρταριστό γέλιο.

Το έργο διαδραματίζεται στη Θεσσαλονίκη της γερμανικής κατοχής
το έτος 1943, έως και την απελευθέρωση το 1944. Επτά πρόσωπα μπλέκονται μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο, που το στοιχείο της ανατροπής των καταστάσεων, κρατάει το θεατή σε συνεχή εγρήγορση.

Σχοινοβατώντας ανάμεσα στη χαρά, τη συγκίνηση, την αγωνία, την έκπληξη ο θεατρικός λόγος μοιάζει με μπαλάκι του πινγκ πονγκ, που από τη μία στιγμή στην άλλη δεν ξέρεις που θα πάει. Μέσα σε αυτό τον πόνο, την πείνα και την αγριότητα του πολέμου, εκτυλίσσεται μια κωμωδία μέχρι δακρύων.

Καθ' όλη τη διάρκεια της παράστασης, θα εφαρμοστούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τις αρμόδιες αρχές για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Είσοδος Ελεύθερη

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ