Συνάντηση Δημάρχου με Διοικήτρια 7ης ΥΠΕ

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Φοράμε μάσκα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους άλλους» – Συνάντηση Δημάρχου με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ

Ενημερωτική συνάντηση με την Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη είχε το πρωί της Τετάρτης 12 Αυγούστου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη.

Η κ. Μπορμπουδάκη ενημέρωσε τον Δήμαρχο για την πορεία της επιδημίας του κορωνοϊού στην Κρήτη και την κατάσταση  που επικρατεί στα νοσοκομεία  τονίζοντας ότι προς το παρόν είναι ελεγχόμενη αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από όλους για  να μην ξεφύγει.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του επανέλαβε στην Διοικήτρια ότι ο Δήμος είναι στην διάθεση της 7ης ΥΠΕ για να συνδράμει σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, με όποιον τρόπο μπορεί.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Δήμαρχος δήλωσε: «Τα κρούσματα έχουν αρχίσει να αυξάνονται και στην Κρήτη, ωστόσο όπως συζητήσαμε και με την κ. Διοικήτρια, δεν χρειάζεται πανικός αλλά απαιτείται  σίγουρα η αδιαπραγμάτευτη συμμόρφωσή μας με τα μέτρα ατομικής προστασίας που συνιστούν οι ειδικοί:φοράμε μάσκα, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, τηρούμε τις αποστάσεις, πλένουμε συχνά και σχολαστικά  τα χέρια μας. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

Στον Δήμο παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση, διεξάγουμε αυστηρούς ελέγχους και, πάντα σε συνεννόηση με την 7η ΥΠΕ και τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς  είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε με όποιον τρόπο απαιτηθεί στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας». 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ