Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή  της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη  Κεφαλογιάννη είχε το πρωί της Τρίτης 18 Αυγούστου, στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα καθώς και στα έργα του Δήμου Ηρακλείου, όπως η αναβάθμιση των Ενετικών Τειχών η οποία συνεχίζεται και την έχουν αγκαλιάσει οι δημότες αλλά και η αξιοποίηση του χώρου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», όταν παύσει η λειτουργία του.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης, ο ίδιος θα είναι πάντα αρωγός στο έργο της δημοτικής αρχής και μέσω της θέσης του στην Ευρωβουλή θα βοηθά κάθε προσπάθεια που στόχο έχει την πρόοδο του Ηρακλείου.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε: «Στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουμε με τους βουλευτές και τους ευρωβουλευτές της πόλης,  συζητήσαμε με τον κ. Κεφαλογιάννη σε άριστο κλίμα όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, όπως την πανδημία και τις επιπτώσεις της αλλά και τα σημαντικά έργα του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Κεφαλογιάννης συνεισέφερε στην κουβέντα με ιδέες και απόψεις ενώ μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό μας, σε οτιδήποτε χρειαστούμε, όπως βρίσκεται πάντα και ο ίδιος αλλά και διαχρονικά οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές του τόπου».

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καραντινός και Γιάννης Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρίνος Παττακός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νίκος Χρονάκης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...