ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΑΛΑΛΟΥΜΙΑ ΣΤΟ ΖΑΡΟ

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Παγκρήτιος Λαογραφικός Σύλλογος, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Φαιστού και το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, για τα 44 χρόνια παρουσίας του στα θεατρικά δρώμενα, θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική εκδήλωση, το Σάββατο 22 Αυγούστουστις 21:00 με την μουσικοσατιρική επιθεώρηση, «Καλοκαιρινά Αλαλούμια 2020».

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ζαρού, επιστρατεύει παλιούς και νέους ηθοποιούς, για να χαρίσει άφθονο γέλιο στους θεατές για τα 44 χρόνια παρουσίας.

Παίρνουν μέρος οι, Γιώργος Δαμιανάκης, Ειρήνη Ανδρουλάκη, Εβελίνα Φραγκιαδάκη, Στέλλα και Ελένη Αναστασάκη, Στέλιος Ρομπόκος, Ελένη Ασιθιανάκη, Μιχάλης Λεμονομιχελάκης, Μάνος Παπαδογιαννάκης, ΜεθοδίαΜαταλλιωτάκη, Γιάννης Καπαρουδάκης, Μεθόδιος Ψωμάς, Μανώλης Τσακαλάκης, Αφροδίτη Λεμονάκη. 

Είναι μια ευκαιρία για όλους, να διασκεδάσουν μέσα από την έξυπνη σάτιρα των καταστάσεων της καθημερινότητας του Έλληνα, από τα τηλεοπτικά δρώμενα και τα ριάλιτι.

Η παράσταση θα δοθεί στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού, στις 21:00

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές  σε όλη τη διάρκεια της παράστασης

Για κρατήσεις θέσεων και περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα.

                            693 257 5871 – 694 531 3523

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...