Κεραμέως και Μαγιορκίνης στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με τη συμμετοχή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του καθηγήτη Γκίκα Μαγιορκίνη θα πραγματοποιηθεί η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Στην ενημέρωση θα βρίσκονται και οι υφυπουργοί Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης και Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...