Ποδαρικό σε νέο χώρο και με νέες δράσεις ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία

Petite Perle 300×250

Με ποδαρικό σε νέο κτίριο και με νέα σεμινάρια για παιδιά και γυναίκες ξεκινάει δυναμικά τη χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία.

Οι δράσεις του Συλλόγου είναι ζωγραφική για παιδιά, θεατρικό παιχνίδι, ρομποτική, ντεκουπάζ, ζούμπα, HIP – HOP, κοπτική – ραπτική, πλέξιμο, αυτοάμυνα γυναικών, μακιγιάζ και πολλά άλλα.

Αυτό όμως που αξίζει να τονιστεί και είναι ιδιαίτερα καινοτόμο για την περιοχή είναι η εξυπηρέτηση στις μητέρες που δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.
Για πρώτη φορά ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία θα πραγματοποιήσει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά καθημερινά από τις 4 έως τις 8.30, στις νέες διαμορφωμένες αίθουσες του Συλλόγου, στην οδό Γεωργίου Γεννηματά 85, στο Τσαλικάκι.

«Ως Σύλλογος επιλέξαμε να δραστηριοποιηθούμε περισσότερο μαζί με τους μικρούς μας φίλους, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την τρυφερή ηλικία! Για εμάς τίθεται πρώτη προτεραιότητα η μετάβαση του παιδιού από την θαλπωρή του οικογενειακού περιβάλλοντος στις αίθουσες του Συλλόγου να γίνεται με τον κατάλληλο τρόπο και με έμπειρους και πτυχιούχους εκπαιδευτικούς», τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Ευγενία Μαζαράκη.

Οι μαθητές, ηλικίας από 4 – 12, θα παρακολουθούν μαθήματα ζωγραφικής, θεατρικό παιχνίδι, θα κάνουν κατασκευές, σινεμά και άλλες δραστηριότητες.

Για να επιτευχθούν όλα τα παραπάνω και για την ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αξίζει να τονιστεί, ότι ο Σύλλογος αγόρασε πληθώρα υλικών-παιχνιδιών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της κινητικότητάς τους, αλλά και στην καλύτερη έκφραση των συναισθημάτων τους!

«Λειτουργούμε τη νέα μας δράση, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών του Συλλόγου, την υγιεινή του χώρου σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και καλούμε τις μητέρες να μας εμπιστευθούν τα παιδιά τους για δημιουργικά και ευχάριστα απογεύματα», συμπληρώνει η κ. Μαζαράκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ