Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον Δήμαρχο Χανίων

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη  Σημανδηράκη είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στο γραφείο του στην  Λότζια. Στη συνάντηση  παρευρέθησαν και οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Βαρδαβάς και Μαρία Καναβάκη του Δήμου Ηρακλείου, η πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Ευαγγελία Σχοιναράκη καθώς και οι Γενικοί Γραμματείς του Δήμου Ηρακλείου και του Δήμου Χανίων, Ευγενία Στυλιανού και Γιώργος Φραγκιαδάκης αντίστοιχα.

Συζητήθηκαν, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές δυνατότητες και τις ανάγκες των Δήμων, την κατάσταση  που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας καθώς και ευρύτερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και συνεργασίας των δυο Δήμων, στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων που διατηρούν και του συγκρητισμού, τον οποίο προωθούν εμπράκτως.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...