Γήπεδο μπάσκετ στο κέντρο του Γαζίου

Petite Perle 300×250

Ένα από τα αιτήματα των πολιτών του Γαζίου είναι η δημιουργία χώρων άθλησης.

Στην περιοχή, αν εξαιρέσουμε τα σχολικά συγκροτήματα, δεν υπάρχει ούτε ένα γήπεδο μπάσκετ και αυτό είναι ένα από τα πολλά θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Δήμαρχος μάλιστα ζήτησε το μίνι γήπεδο μπάσκετ να γίνει κοντά στο Δημαρχείο για τα παιδιά που επισκέπτονται κάθε μέρα την πλατεία χωρίς ουσιαστικά να έχουν κάτι να ασχοληθούν.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Δήμαρχος ευχαριστεί τον κ. Αυγενάκη για την αγαστή συνεργασία και τη δέσμευση του για το μίνι γήπεδο μπάσκετ στον αστικό ιστό.

Αναλυτικά:

Μια ουσιαστική συζήτηση που ήδη αποδίδει καρπούς. Καλωσορίσαμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στο Μαλεβίζι, συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία που έχουμε για τον τόπο μας. 

Μιλήσαμε για όλα. Για τις ανάγκες της περιοχής μας και τις σημαντικές τομές που σχεδιάζουμε. Για τον αθλητισμό, τα πολυάριθμα σωματεία μας, αλλά και τους χώρους άθλησης που λείπουν και που χριεάζεται το Μαλεβίζι για να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του. 

Τον ευχαριστώ για τη στήριξή του, την άμεση ανταπόκριση, αλλά και τη σημερινή του δέσμευση για ένα νέο μίνι γήπεδο μπάσκετ στον αστικό ιστό του Γαζίου. Για μια νέα διέξοδο για τα παιδιά μας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ