ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Ισπανικά στον Τουρισμό»

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

                                                                 Έναρξη 21/10/2020

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει το πρώτο σεμινάριο«Ισπανικά στον Τουρισμό» το οποίο απευθύνεται κυρίως σε ξενοδοχοϋπάλληλους στα τμήματα κρατήσεων, υποδοχής και εστίασης, σε υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εντάξει τα ισπανικά στις βασικές του δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να συμμετάσχει σε έναν διάλογο, γραπτό ή προφορικό, σχετικά με την ιδιότητα του ως εργαζόμενος στον τουρισμό. Θα μπορεί επίσης, να ανταπεξέλθει στα αιτήματα αλλά και στα τυχόν παράπονα των ισπανόφωνων επισκεπτών ή και συνεργατών τουκαι θα είναι ικανός να διαχειρίζεται καταστάσεις επιδεικνύοντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης της ισπανικής γλώσσας.

Ενότητες:

•Βασικές γνώσεις γραφής, ανάγνωσης και γραμματικής

•Προσωπικά στοιχεία και παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρουμε

•Σύνταξη αλληλογραφίας και τουριστικών κειμένων.  

•Πληροφορίες και περιγραφή ξενοδοχείων με τις υπηρεσίες που προσφέρουν,

•Σύνταξη προγραμμάτων και προσφορών για ταξιδιωτικά γραφεία

•Πληροφορίες σχετικά με τον τόπο διαμονής και για τα πολιτιστικά δρώμενα,

•Χαιρετισμοί και παράπονα πελατών

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 διδακτικές ώρες, Δευτέρα και Τετάρτα από 21/10 έως 25/11 18:00-20:30.

Κόστος συμμετοχής: 140€

Εισηγήτρια: Δέσποινα Καντικάκη, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, στο τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια της Αθήνας και του Ηρακλείου και έχει λάβει μέρος στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ως εξετάστρια προφορικού λόγου της ισπανικής γλώσσας. Εργάστηκε ως Διδάσκουσα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα φορέας του οποίου υπήρξε η ‘’Αλληλεγγύη Κρήτης’’. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Διπλωματούχος Ξεναγός προσφέροντας υπηρεσίες σε πολυάριθμα γκρουπ της Ισπανίας και των λοιπών ισπανόφωνων χωρών.

Πληροφορίες στο ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730,[email protected] από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Related Articles