Όλγα Παπαδάκη: Έραψε και μοίρασε στο Κεραμούτσι περισσότερες από 600 μάσκες

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μία ηρωίδα των ημερών μας είναι η κάτοικος Κεραμουτσίου Όλγα Παπαδάκη.

Η κ. Παπαδάκη αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας μας για μάσκες προστασίας αποφάσισε να μη μείνει αμέτοχη, όπως άλλωστε έχει πράξει κι άλλες φορές στο παρελθόν, και έραψε περισσότερες από 600 μάσκες , τις οποίες μοίρασε στους κατοίκους του Κεραμουτσίου.

Και εδώ, αξίζει να αναφέρουμε ότι, όταν όλοι οι υπόλοιποι είδαν τις υποχρεωτικές μάσκες ως ευκαιρία για επιπλέον έσοδα, η κ. Όλγα τις έραψε αφιλοκερδώς.

Η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεραμουτσίου Πόπη Θραψανιωτάκη αναφέρει σχετικά:

Ο Εθελοντισμός είναι στάση ζωής που πηγάζει από την θέληση του ανθρώπου να προσφέρει ανιδιοτελώς στην κοινωνία και η κ.Ολγα Παπαδάκη αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη της για τον συνάνθρωπο εμπράκτως .

Έφτιαξε και μοίρασε σε όλους τους κατοίκους του Κεραμουτσίου και όχι μόνο, δωρεάν μάσκες φτιαγμένες με πολύ αγάπη και μεράκι. Η ικανοποίηση της τεράστια…..Εχει κατασκευάσει πάνω από 600 μάσκες μόνη της και συνεχίζει…..

Πολλά πολλά συγχαρητήρια αγαπημένη μου θεία και συνεργάτη (μέλος τοπικού συμβουλίου Κεραμουτσίου) Όλγα Παπαδάκη να είσαι καλά να προσφέρεις και να βοηθάς πάντα!!!Παρούσα πάντα στα δύσκολα μα και στα εύκολα!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...