Απονομή Βραβείου Healthcare Business Awards 2020 στην Κλινική Ψυχικής Υγείας Άγιος Χαράλαμπος

Petite Perle 300×250

Με ιδιαίτερη χαρά η Δρ. Εύα-Μαρία Τσαπάκη, Ψυχίατρος & Επιστημονική Διευθύντρια και η κα Ρίτα Παπαδάκη, Ψυχολόγος και Διοικητική Διευθύντρια της Κλινικής Ψυχικής Υγείας Άγιος Χαράλαμπος παρέλαβαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίουτο SILVERHEALTHCAREBUSINESSAWARD για τις υπηρεσίες της Κλινικής με επίκεντρο την κοινωνική ευαισθησία.

 Ο θεσμός των βραβείων επιχειρηματικότητας στον τομέα της Υγείας, από την Boussias Communications και το Health Daily, επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας, δημόσιους και ιδιωτικούς, για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.§         

Η μοναδική στην Κρήτη ιδιωτική Κλινική Ψυχικής Υγείας «Άγιος Χαράλαμπος» ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1967 από το νευρολόγο-ψυχίατρο Ιωάννη Κων/νου Τσαπάκη. Η Κλινική προσφέρει εντατική παρακολούθηση και φροντίδα σε ένα προστατευμένο πλαίσιο με σκοπό την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και θεραπεία διαταραχών συμπεριφοράς ενώ, είναι η πρώτη στον κόσμο πιστοποιημένη ψυχιατρική κλινική σύμφωνα με το πρότυπο «COVID-19 SAFE» του Διεθνούς Οργανισμού Διαπιστεύσεων Temos International.

ΗΔρ. Εύα-Μαρία Τσαπάκη,δήλωσε «Χωρίς να αψηφά αλλά αντιθέτως δουλεύοντας παράλληλα με τις σημερινές προκλήσεις που δημιουργεί το μεταβαλλόμενο περιβάλλον και η πανδημία του Covid-19, η κλινική Άγιος Χαράλαμποςαναγνωρίζει την κοινωνική της ευθύνη, συμμετέχει ενεργά σε δράσεις και στηρίζει οργανώσεις και ομάδες που στέκονται δίπλα στον πολίτη. Το βραβείο αυτό ήρθε ως αναγνώριση των προσπαθειών που έκανε, και θα συνεχίσει να κάνει, η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια για την ψυχική υγεία στην Κρήτη».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ