Τσακρής: Έχουμε εισηγηθεί μείωση ωραρίου σε εστίαση και διασκέδαση

Τελευταία Ενημέρωση:

Τι είπε για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων έχει εισηγηθεί να μειωθεί το ωράριο λειτουργίας στην εστίαση και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από νωρίτερα και να αυξηθεί η τηλεργασία, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιτροπής Αθανάσιος Τσακρής. “Η εποχή των κορωνοϊών είναι τώρα, φθινόπωρο προς χειμώνα” σημείωσε.

“Δεν έχουμε άλλα περιθώρια, πρέπει να προχωρήσουμε και σε άλλα μέτρα πριν αλλάξει ο καιρός, καθώς οι καιρικές συνθήκες παίζουν ρόλο στην εξάπλωση του κορωνοϊού” τόνισε ο καθηγητής.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι τα μέτρα θα συζητηθούν ενδεχομένως και σήμερα ή τις επόμενες ήμερες στην Επιτροπή και είναι πιθανό να τεθούν προτάσεις από μέτρα από άλλες χώρες και να εφαρμοστούν τις επόμενες εβδομάδες.

“Μπορεί στο επόμενο διάστημα να δούμε διακοπή της κυκλοφορίας νωρίτερα και η διακοπή των δραστηριοτήτων διασκέδασης” υπογράμμισε.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...