Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με την Υφυπουργό Υγείας

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνάντηση με την Υφυπουργό Υγείας Ζωή Ράπτη είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου, στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν οι εξελίξεις που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε την Υφυπουργό Υγείας για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την τήρηση των μέτρων του ΕΟΔΥ από τους δημότες προκειμένου να διατηρηθεί το επιδημιολογικό φορτίο σε χαμηλά επίπεδα στην πόλη του Ηρακλείου. 

Η κα Ράπτη από την πλευρά της επισήμανε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την θετική πορεία που καταγράφεται  μέχρι σήμερα στο Ηράκλειο σε σχέση με τα κρούσματα.

Στην συνάντηση στην οποία συμμετείχε και η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη ετέθη και το θέμα της δημιουργίας Κέντρου Ημέρας στο Δήμο Ηρακλείου για την φροντίδα ψυχιατρικών ασθενών, που λόγω νομοθετικού πλαισίου δεν έχει προχωρήσει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπρομπουδάκη , ο Υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...