Τέταρτο κρούσμα από τον παιδικό σταθμό της Γραμβούσας στα Χανιά

Petite Perle 300×250

Και 4ο θετικό κρούσμα κορωνοιού επιβεβαιώθηκε στον παιδικό σταθμό της Γραμβούσας στα Χανιά.

Τέλη της εβδομάδας βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους στον παιδικό σταθμό (υπεύθυνη σταθμού, μαγείρισσα και καθαρίστρια) και σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι είναι θετική στον Covid-19 και η βοηθός εκπαιδευτικός της υπευθύνου του σταθμού, συνεπώς πλέον, τα κρούσματα είναι 4

Η κατάσταση πάντως τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη καθώς, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι  συμπτώματα παρουσιάζουν μέλη των οικογενειών κάποιων από τα προαναφερθέντα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ, όπως τονίζει η εκπαιδευτικός που βρέθηκε θετική στον Covid, "δεν έχει υπάρξει ακόμα ενημέρωση προς γονείς και οικογένειες των παιδιών που πηγαίνουν στον συγκεκριμένο σταθμό από τον ΕΟΔΥ αλλά και από τον Δήμο Κισάμου. Όσοι γονείς γνωρίζουν την υπόθεση, την έμαθαν από τα ΜΜΕ ή από εμάς που με δική μας πρωτοβούλια πήραμε στο τηλέφωνο κάποιους από τους γονείς".

Να τονιστεί ότι στον παιδικό σταθμό Γραμβούσας που παραμένει κλειστός από τις 26 Οκτωβρίου, απασχολούνται 23 παιδιά και μάλιστα σε έναν χώρο 50-60 τ.μ. . Άγνωστο φυσικό παραμένει πότε θα ανοίξει και μόνο όταν υπάρχουν πλέον ασφαλείς συνθήκες για τα παιδιά. Αξίζει επίσης να τονιστεί, ότι ακόμα δεν έχουν γίνει οι απαιτούμενες απολυμάνσεις, σε αντίθεση με το κοντινό νηπιαγωγείο.

ΠΗΓΗ FLASHNEWS 

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ