Στο παρά πέντε βρέθηκε λύση για να μην κλείσει η Παιδιατρική Ρεθύμνου λόγω covid-19

Petite Perle 300×250

Ένα βήμα πριν το κλείσιμο έφθασε η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρεθύμνου μετά το θετικό αποτέλεσμα covid-19 σε γιατρό της.

Οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή μαζί της έχουν τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.

Σε συνεννόηση με τη Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη της Α΄βάθμιας Φροντίδας Υγείας νομού Ρεθύμνου διασφαλίστηκε τελικά η εύρυθμη λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής από έμπειρο ιατρικό προσωπικό που πραγματοποιεί εφημερίες σε νοσοκομειακές δομές.

Διαφορετικά η κλινική θα έμενε λόγω καραντίνας χωρίς γιατρούς.

Σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του νοσοκομείου Ρεθύμνου "ευχαριστεί  ιδιαιτέρως τη Διοικήτρια  της 7ης ΥΠΕ Κρήτης  κ. Μπορμπουδάκη Λένα, τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ  κ. Αγαπίου Δημήτρη, τον κ. Γκίκα Αχιλλέα Καθηγητή Λοιμωξιολογίας – Συντονιστή covid-19 Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον κ. Γαλανάκη Μανώλη Καθηγητή Παιδιατρικής – Συντονιστή Παιδιατρικών Περιστατικών covid-19 Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, τον Συντονιστή της Α΄βάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Χλίβερο Κων/νο, τη Διευθύντρια του Κ.Υ.Σπηλίου κ. Αντωνοπούλου Μαρία,  τη Διευθύντρια του  Κ.Υ. Αγίας Φωτεινής κ. Αλεβυζάκου Αγγελική, καθώς και τις Δ/ντριες Παιδιάτρους κ. Μπαγκάκη Αλένα του Κ.Υ. Αγ. Φωτεινής και κ. Γραφάκου Όλγα του Κ.Υ. Σπηλίου. Επίσης την ιατρό υπηρεσίας υπαίθρου του Κ.Υ. Σπηλίου κ. Καπούνη Νικολέτα και την ιατρό υπηρεσίας υπαίθρου του Κ.Υ Αγ.Φωτεινής κ. Χουλάκη Ελένη, για την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία"

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ