Η παράσταση «Οντισιόν για έναν νεκρό» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Η ομάδα εικαστικών και παραστατικών τεχνών NOHMA παρουσιάζει στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts & Culture τη μαύρη κωμωδία «Οντισιόν για έναν νεκρό».

Η on line πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 21:15 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://youtu.be/KZwrGXE_yZs

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό φεστιβάλ «Τέχνη Καθ' Οδόν»  του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

Υπόθεση: Ένας σκηνοθέτης, ιδιοκτήτης μιας εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, κινδυνεύει να φαλιρίσει.

Τότε εμφανίζετε ένας εργολάβος κηδειών ο οποίος του αναθέτει να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για το γραφείο κηδειών που διαθέτει, θέτοντας στον σκηνοθέτη δύο όρους.  Ο πρώτος είναι ότι o πρωταγωνιστής του διαφημιστικού δεν θα πρέπει να είναι νεκρός γιατί αυτό θα ήταν ανήθικο εφόσον ένας νεκρός δεν μπορεί να ερωτηθεί για την συμμετοχή του και ο δεύτερος όρος είναι ο ηθοποιός που θα κάνει τον νεκρό να προσομοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε έναν νεκρό.

Δυστυχώς οι ηθοποιοί που συνεργάζεται ο σκηνοθέτης είναι όλοι πολύ υγιείς και ζωντανοί και αυτό τον έχει φέρει σε αδιέξοδο.   Όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι την στιγμή που από τύχη εμφανίζεται στο γραφείο του σκηνοθέτη ο κατάλληλος υποψήφιος.

Συγγραφή – σκηνοθεσία: Γιάννης Ζωγραφάκης

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:  Χρήστος Συρμακέζης, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Πέτρος Φαρσαράκης

Λήψη Βίντεο: Μάνος Κασαπάκης, Νίκος Βασιλάκης

Μοντάζ: Μάνος Κασαπάκης

Φωτογραφίες σκηνικού : Μάνος Πολιτάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ