Η παράσταση «Οντισιόν για έναν νεκρό» στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Η ομάδα εικαστικών και παραστατικών τεχνών NOHMA παρουσιάζει στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου, Heraklion Arts & Culture τη μαύρη κωμωδία «Οντισιόν για έναν νεκρό».

Η on line πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 21:15 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://youtu.be/KZwrGXE_yZs

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό φεστιβάλ «Τέχνη Καθ’ Οδόν»  του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη «Φώτα, Αυλαία, Πάμε»

Υπόθεση: Ένας σκηνοθέτης, ιδιοκτήτης μιας εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, κινδυνεύει να φαλιρίσει.

Τότε εμφανίζετε ένας εργολάβος κηδειών ο οποίος του αναθέτει να γυρίσει ένα διαφημιστικό σποτ για το γραφείο κηδειών που διαθέτει, θέτοντας στον σκηνοθέτη δύο όρους.  Ο πρώτος είναι ότι o πρωταγωνιστής του διαφημιστικού δεν θα πρέπει να είναι νεκρός γιατί αυτό θα ήταν ανήθικο εφόσον ένας νεκρός δεν μπορεί να ερωτηθεί για την συμμετοχή του και ο δεύτερος όρος είναι ο ηθοποιός που θα κάνει τον νεκρό να προσομοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε έναν νεκρό.

Δυστυχώς οι ηθοποιοί που συνεργάζεται ο σκηνοθέτης είναι όλοι πολύ υγιείς και ζωντανοί και αυτό τον έχει φέρει σε αδιέξοδο.   Όλα αυτά συμβαίνουν μέχρι την στιγμή που από τύχη εμφανίζεται στο γραφείο του σκηνοθέτη ο κατάλληλος υποψήφιος.

Συγγραφή – σκηνοθεσία: Γιάννης Ζωγραφάκης

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:  Χρήστος Συρμακέζης, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Πέτρος Φαρσαράκης

Λήψη Βίντεο: Μάνος Κασαπάκης, Νίκος Βασιλάκης

Μοντάζ: Μάνος Κασαπάκης

Φωτογραφίες σκηνικού : Μάνος Πολιτάκης

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...