Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Θετικοί στον κορωνοϊό ιατροί και ασθενείς της ορθοπεδικής

Petite Perle 300×250

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου καθώς θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν δύο γιατροί και 8 ασθενείς που νοσηλεύονταν στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μάλιστα, οι δύο από τους ασθενείς έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου, ενώ οι άλλοι έξι έχουν πάρει εξιτήριο, αλλά παραμένουν σε καραντίνα στα σπίτια τους καθώς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.

Σύμφωνα με το goodnet.gr τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό γιατρός του νοσοκομείου ο οποίου τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό. Άμεσα, σε διαγνωστικά τεστ υποβλήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί του πρώτου ορόφου του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δηλαδή της Χειρουργικής και της Ορθοπεδικής Κλινικής, όπως επίσης και όλοι οι νοσηλευόμενοι.

Το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, άλλος ένας γιατρός επιβεβαιώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό και επίσης τέθηκε σε καραντίνα.

Από τα τεστ προέκυψε ότι οκτώ συνολικά ασθενείς της Ορθοπεδικής κλινικής ήταν θετικοί στον ιό. Παράλληλα, σε προληπτική καραντίνα έχουν τεθεί πολλοί εργαζόμενοι του νοσηλευτικού προσωπικού.

Συνολικά έχουν γίνει 30 τεστ σε υγειονομικούς και ασθενείς και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου δεν έχει προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις.

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ