Στον Κρουσώνα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ομαδικά rapid τεστ την Κυριακή

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε τέσσερα σημεία θα πραγματοποιούνται τα τεστ στο χωριό σε όσους το επιθυμούν

Ανησυχία προκαλούν τα  αυξημένα κρούσματα που  εμφανίζονται στον Κρουσώνα και για αυτό αποφασίστηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρεθεί στην περιοχή προκειμένου να πραγματοποιηθούν ομαδικά rapid test.  

Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι υπάρχει αυξημένη ανησυχία καθώς καταγράφονται διάσπαρτα κρούσματα σε οικογένειες ενώ έχει καταγραφεί και ένας θάνατος ηλικιωμένου άνδρα πριν μερικές ημέρες.

Για την κάθοδο του κλιμακίου  ήδη έχει γίνει συνεννόηση από χθες το βράδυ  με την 7η ΥΠΕ,  τον Δήμο Μαλεβιζίου, την Περιφέρεια Κρήτης.

Γι αυτό το θέμα ο αντιδήμαρχος Γρηγόρης Φασουλάκης  βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην 7η ΥΠΕ προκειμένου να καθοριστούν  οι λεπτομέρειες .

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα ήδη με ανακοίνωσή του αναφέρει τους χώρους που θα γίνουν τα τεστ.

“Ανακοίνωση: Την κυριακη 29/11/2020 στις 09:00 πμ θα μεταβεί στο χωριού μας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  για να πραγματοποιήσει δωρεάν rapid tests σε όσους το επιθυμούν.

 Τα τests θα πραγματοποιηθούν στους παρακάτω χώρους:

 -Ιατρείο Κρουσώνα,

-Πολιτιστικό  Σύλλογο Κρουσώνα,

-Αίθουσα Ενορίας,

-Γήπεδο ΠΑΟΚ  Κρουσώνα.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και το ΑΜΚΑ  τους.

Η προσέλευση όλων μας θα βοηθήσει  να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την κοινωνία μας από τον ιό.  Η  γνώση  είναι δύναμη”

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...