Κορωνοϊός – Μαρτυρία σοκ: Σε λίγα 24ωρα έχασε κουμπάρο, θεία και μητέρα

Petite Perle 300×250

Μαρτυρίες που κόβουν την ανάσα και δείχνουν την επιθετικότητα του κορωνοϊού

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων που νόσησαν ή έχασαν αγαπημένους τους από κορωνοϊό. Στη Θεσσαλονίκη νοσηλευτής έστησε μια αυτοσχέδια… μονάδα αυξημένης φροντίδας στο σπίτι του για να νοσηλεύσει συγγενείς του, ενώ συγκινητική είναι και η ιστορία που ανθρώπου που μέσα σε λίγες μέρες έχασε τη μητέρα, τη θεία και τον κουμπάρο του.

«Πραγματικά δεν ξέραμε για ποιον να πρωτοκλάψουμε. H μητέρα μου και η θεία μου ήταν σε παραδιπλανά δωμάτια. Μέχρι και πριν διασωληνωθεί η μητέρα μου μου έστελνε μηνύματα και ανησυχούσε για την αδερφή της» περιγράφει στο Open TV, ο Γιάννης Νάνος, που έχασε την 72χρονη μητέρα του, τη θεία του και τον κουμπάρο του. 

«Δεν έχουν έναν άνθρωπο ένα δικό τους. Όταν πήγα και πήρα τα πράγματά της σε μία σακούλα. Είδα ένα μήνυμά της στο κινητό της σε μία φίλη της. "Εδώ μέσα είναι η κόλαση", έγραφε» είπε χαρακτηριστικά.

Μία ακόμη συγκλονιστική ιστορία είναι αυτή του, Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, αναπληρωτή προϊσταμένου νοσηλευτών ΜΕΘ «Παπαγεωργίου», καθώς όταν νόσησαν η σύζυγός του, ο κουνιάδος του, ο πεθερός και η πεθερά του μετέτρεψε έναν ολόκληρο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμεναν σε Μονάδα Εντατικής Φροντίδας. «Προτίμησα να μπω στη φωτιά. Στήθηκε μία μικρή μονάδα εντατικής φροντίδας. Φοβήθηκα και για τη δική μου ζωή».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ