Σύμβαση για το σύστημα θέρμανσης των νερών στο κολυμβητήριο του Παγκρητίου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τη σύμβαση για την αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης των νερών του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο Παγκρήτιο Στάδιο με προϋπολογισμό 40.000 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του αντιδημάρχου Ηρακλείου σε θέματα ανακύκλωσης και καθαριότητας Κώστας Βαρδαβάς.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμου Ηρακλείου (Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ) στο δημοτικό Κολυμβητήριο του Παγκρητίου σταδίου, θα τοποθετηθεί μία νέα αντλία θερμότητας υψηλής θερμοκρασίας Αέρα/Νερού τύπου Block, ικανή να διατηρεί θερμαινόμενες τις πισίνες του σταδίου    με οικονομία περίπου τρείς φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τους λέβητες που χρησιμοποιούν πετρέλαιο.

Στην λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου έχει επιλεγεί ως κύριος τρόπος θέρμανσης των νερών της πισίνας η  χρήση αντλιών θερμότητας  δεδομένου ότι έχουν μεγάλη απόδοση και είναι ποιο φιλικές προς το περιβάλλον σε σχέση με την χρήση λέβητα και πετρελαίου.    

Με την τοποθέτηση της νέας αντλίας που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης, αναβαθμίζεται το σύστημα διατήρησης της θερμότητας του νερού στις πισίνες του Παγκρητίου σταδίου και διασφαλίζεται η συνεχής και μακροχρόνια λειτουργία του κολυμβητηρίου προς όφελος των αθλουμένων, αθλητών και πολιτών.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...