Τέσσερις νέες πισίνες αποκτά άμεσα το ΟΑΚΑ

Petite Perle 300×250

-Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDADevelopment, Οδυσσέας Αθανασίου, υπέγραψαν τη «Σύμβαση Εργασιών Ανακαίνισης/Ανακατασκευής/Νέων Κατασκευών στις Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου», μια συμφωνία που προωθεί το όραμα για το ΟΑΚΑ της νέας εποχής και τα έργα της ξεκινούν αμέσως

Τη «Σύμβαση Εργασιών Ανακαίνισης/Ανακατασκευής/Νέων Κατασκευών Εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Κέντρου Υγρού Στίβου»στο ΟΑΚΑ υπέγραψαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development,Οδυσσέας Αθανασίου, ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Κατασκευής Έργου Ελληνικού της LAMDADevelopment, Δημήτρης Ζωντανός και ο Πρόεδρος του ΔΣ του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης», Νεκτάριος Βιδάκης.

Για «συμφωνία που προωθεί το όραμα του ΟΑΚΑ της νέας εποχής» έκανε λόγο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος τόνισε την άμεση δημιουργία τεσσάρων νέων πισίνων, μέσω της υπογραφείσας «Σύμβασης Εργασιών» κι έτσι «το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ δεν θα είναι τέτοιο μόνο στην ονομασία και στα χαρτιά, θα είναι πλέον και στην πράξη».

Ο κ. Αυγενάκης επανέλαβε για ακόμα μια φορά ότι «πασχίζουμε ώστε το ΟΑΚΑ να γίνει μια κυψέλη ανάπτυξης του αθλητισμού, ένα πραγματικό στολίδι. Ένας χώρος, που εκτός από αθλητικός και πολιτιστικός προορισμός, θα αναδειχθεί και ως τουριστικός προορισμός, ως κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας των Ολυμπιακών αγώνων. Και θα το πετύχουμε. Αποτελεί προσωπικό στοίχημα και για τον Πρωθυπουργό μας».

Από την πλευρά της LAMDA Development, ο κ. Αθανασίου επισήμανε πως «είναι χαρά μας που, μέσα σε κλίμα άψογης συνεργασίας και συναντίληψης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τον Υφυπουργό, κύριο Λευτέρη Αυγενάκη, η Lamda Development γίνεται αρωγός της προσπάθειας ο αθλητισμός να φτάσει παντού. Στόχος μας είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι προσβάσιμες σε όλους.

Η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου (ΟΑΚΑ) σε συνδυασμό με την επικείμενη λειτουργία, εντός του GoldenHall, του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας, μια ακόμα ανάπτυξη της Lamda Development, καθιστούν την περιοχή έτι περαιτέρω, ως πόλο Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα πως τα οφέλη του έργου του Ελληνικού υπερβαίνουν τα όρια της περιοχής του και αγγίζουν τους πολίτες όλης της Αττικής.

Με αυτό το πνεύμα, προχωράμε με σταθερά βήματα για την υλοποίηση του οράματος μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε κι άλλες συνέργειες και συνεργασίες».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ