Κοζάνη: Πέντε Ιερείς και Μοναχοί με κορωνοϊό μετά από θρησκευτική τελετή

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Οι πέντε Ιερείς και Μοναχοί του Δήμου Κοζάνης, φαίνεται να νόσησαν με κορωνοϊό έπειτα από τη χειροτονία που έγινε πρόσφατα για έναν εκ των μοναχών.

Στο χωριό Εμπόριο, από όπου κατάγεται ο μοναχός για τον οποίο έγινε η χειροτόνηση, έχουν νοσήσει μέχρι στιγμής 13 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του ιερέα του χωριού.

Όλοι βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ αμέσως ενημερώθηκαν για την κατάσταση συγγενείς και φίλοι, αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί τους. Το ευχάριστο είναι πως ένας που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας πήρε σήμερα, Τρίτη, εξιτήριο.

Για την Κοινότητα Εμπορίου είχαν προγραμματίστει δωρεάν rapid test κορονοϊού, για όσους μετακινούνται με αυτοκίνητο, όμως οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν άφησαν να πραγματοποιηθούν.

Σύμφωνα με τον κύριο Σάκη Μπόζια, πρόεδρο της Κοινότητας, η διαδικασία θα επαναληφθεί όταν αποφασίσει ο ΕΟΔΥ, ενώ σήμερα υπήρχαν πάνω από 50 κάτοικοι στα προγραμματισμένα σημεία για να κάνουν το τεστ, που δυστηχώς αναβλήθηκε.

ΠΗΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...