Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος»: Παραδόθηκαν οι 10 νέες ΜΕΘ σε Νοσοκομείο Χανίων – Βενιζέλειο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν οι νέες ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Γεώργιος» Χανίων (6 ΜΕΘ) και το Γενικό Νοσοκομείο «Βενιζέλειο-Πανάνειο» στο Ηράκλειο (4 ΜΕΘ), καθώς και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (ΙΣΝ).

Συνολικά έχουν μέχρι στιγμής παραδοθεί οι χώροι σε 10 νοσοκομεία οι οποίοι θα φιλοξενήσουν συνολικά 79 κλίνες ΜΕΘ και ΜΑΦ. Η δωρεά του ΙΣΝ, ύψους 16.4 εκατομμυρίων ευρώ, αφορά την προσθήκη συνολικά 174 κλινών ΜΕΘ και ΜΑΦ σε 15 νοσοκομεία και ολοκληρώνεται τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το Ίδρυμα.

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2021 θα έχουν παραδοθεί οι χώροι στο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο και στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γεννηματά”. Οι χώροι για τις υπόλοιπες  κλίνες θα παραδοθούν, στα τέλη Φεβρουαρίου 2021, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστημιακό Ηρακλείου και στον Ευαγγελισμό, στον οποίο θα δημιουργηθούν 33 νέες κλίνες.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» είναι από το Βενιζέλειο-Πανάνειο Νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...