Δυο βρεφονηπιοκόμοι-μια νηπιαγωγός κι ένας μαθητής θετικοί στον ιό στον Άγιο Νικόλαο

Τελευταία Ενημέρωση:

Δυο βρεφονηπιοκόμοι στο βρεφονηπιακό σταθμό στην Αμμούδα Αγίου Νικολάου βρέθηκαν θετικές στον κορωνοιό.

Μετά την πρώτη θετικό ήταν το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ στο οποίο υπεβλήθηκε και η δεύτερη δασκάλα του Βρεφονηπιακού με αποτέλεσμα ο Σταθμός να κλείσει για 3 ημέρες.

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει συγκεκριμένα:

Στην αναστολή της λειτουργίας του Βρεφονηπιακού σταθμού της Αμμούδας, προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, καθώς δύο εργαζόμενοι της δομής, βρέθηκαν θετικοί στον covid  19.

Όπως έγινε γνωστό από τον αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου κ. Θωμά Χαριτάκη, αναστέλλεται η λειτουργία του σταθμού έως και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των παιδιών, των οικογενειών τους και των εργαζομένων.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ και ακολουθεί τις οδηγίες του.

Την ίδια ώρα θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν μία νηπιαγωγός του 1ου Νηπιαγωγείου Αγίου Νικολάου και ένας μαθητής της ΣΤ΄ τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγίου Νικολάου.

Όπως δήλωσε  ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου Μανόλης Μακράκης, τα συγκεκριμένα τμήματα σε 1ο δημοτικό και 1ο νηπιαγωγείο κλείνουν από σήμερα Τετάρτη, για 14 ημέρες, βάσει και των σχετικών πρωτοκόλλων του ΕΟΔΥ.

ΠΗΓΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...