Πανεπιστήμιο Κρήτης – Πρόσκληση στην εκδήλωση «Ημέρα καριέρας: Προετοιμασία για την συνέντευξη»

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:00 – 17:00, ο σύλλογος μεταπτυχιακών-διδακτορικών φοιτητών του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Κρήτης, πραγματοποιεί την εκδήλωση «Ημέρα καριέρας: Προετοιμασία για την συνέντευξη». Λόγω των περιορισμών της πανδημίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.


Η εκδήλωση είναι η πρώτη από μια σειρά δράσεων που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος μας με θέμα «Ημέρες καριέρας». Ο σκοπός της δράσης αυτής είναι η δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης των φοιτητών με την αγορά εργασίας. Η πρώτη εκδήλωση έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και περιλαμβάνει καλεσμένους από αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο την επιστήμης υπολογιστών και της πληροφορικής. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και να ακούσουν χρήσιμες συμβουλές για την σύνταξη του βιογραφικού αλλά και την άποψη ανθρώπων από την βιομηχανία την αξιολόγηση υποψηφίων για την κάλυψη θέσεων εργασίας.
Ο σύλλογος μεταπτυχιακών/διδακτορικών φοιτητών Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης παραμένει ενεργός και δραστήριος εν μέσω πρωτοφανών καταστάσεων και περιορισμών λόγω πανδημίας. Κύριος στόχος του συλλόγου είναι να αναδείξει το σπουδαίο έργο και επίπεδο σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης μέσα από δράσεις και ενημερωτικές εκδηλώσεις.


Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και την εγγραφή παρακολούθησης επισκεφτείτε την σελίδα μας: https://csdcareerday.com

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ