"Έφυγε" ένας γνωστός άνθρωπος της αγοράς του Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Ο Κυριάκος Γιαγάς διατηρούσε χρυσοχοείο στην Δαιδάλου, μαζί με τη γυναίκα του, Μαρία.

Έφυγε από την ζωή ένας αγαπητός άνθρωπος με πολύχρονη και επιτυχή δραστηριότητα στην αγορά του Ηρακλείου και στο ιστορικό κέντρο, ο γνωστός επαγγελματίας  Κυριάκος Γιαγάς που για δεκαετίες με την σύζυγό του, Μαρία διατηρούσαν κατάστημα-χρυσοχοείο  στην οδό Δαιδάλου.

Ο Κυριάκος Γιαγάς πέθανε σε ηλικία 84 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και ο θάνατος του  σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του, στους συγγενείς και στους φίλους που τον αποχαιρέτησαν χθες το απόγευμα σε κλίμα πένθους στο νεκροταφείο του Αγ.Κωνσταντίνου.

Αυτοδημιούργητος, μικρασιατικής καταγωγής, δούλεψε από μικρός σκληρά σε δύσκολους χρόνους και που στην συνέχεια  με την συμμετοχή και στήριξη της επίσης μικρασιατικής καταγωγής συζύγου του Μαρίας ,κατέγραψαν επιτυχή επαγγελματική πορεία ενώ παράλληλα δημιούργησαν μια άριστη οικογένεια.

Ο πατήρ  Κωνσταντίνος και όλοι μίλησαν για τον ξεχωριστό, αγαπητό άνθρωπο, καλό οικογενειάρχη και επιτυχημένο επαγγελματία Κυριάκο Γιαγά και που ο αείμνηστος με την άξια σύζυγος του  μεταλαμπάδευσαν ήθος και παρακαταθήκες με αρχές και αξίες στα παιδιά τους, Κώστα, Χρυσούλα,Ειρήνη,Μιχάλη και στα εγγόνια τους.
Συλλυπητήρια θερμά στην οικογενένεια.

Αιωνία η μνήμη.

cretalive.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ